Portfolio

East Tennessee State University

Client


Client: Tennessee Board of Regents
Year: 2014

About


Johnson Architecture was given the opportunity to assess multiple facilities at ETSU for adherence to code compliance and accessibility issues. After a thorough evaluation of 10 buildings across campus, renovations were made to the entrances of eight buildings. During the evaluation process the project expanded to include the design and construction of a new Campus Quad in an area previously used for service access and parking. This beautiful corridor creates a welcoming environment for students and features grassy areas with landscaping, pedestrian-friendly walkways, and a relocated Veterans’ Memorial. The JAI design team included Carol R. Johnson Associates Landscape Architects.

 

 

Related Projects

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

About Cookies and Tracking

We use technologies, such as cookies, to customize content and advertising, to provide social media features and to analyze traffic to the site. We reserve the right to share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners.